وبلاگ رسمی حلقه هنر

ارائه اخبار، توضیحات و گزارشات رسمی حلقه هنر
وبلاگ رسمی حلقه هنر

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۳ ثبت شده است

با دو ماه وقفه و در پایان بهار، حلقه‌های هنر  با حلقه‌ی بیست و یکم ادامه پیدا کرد. این بار برای کسب تجاربی جدید و با هدف ارتقای کیفی نشست‌ها، فرم جدیدی به حلقه داده شد که از این پس نیز ادامه خواهد داشت. بیست و یکمین جلسه اختصاص داشت به ارائه‌ی دو اثر هنری. یک اثر سینمایی و دیگری صنایع دستی. نشستی سه ساعته بدون وقفه. 

حلقه‌ی بیست و یک با اکران فیلم کوتاه «رو به قبله» کلید خورد. فیلمی از امیرمهدی پوروزیری که پیش از این در جشن‌واره‌ی عمار نیز به نمایش درآمده بود. پوروزیری از ابتدا در سالن حضور یافت و بعد از اکران فیلم، در حلقه‌ی نقد قرار گرفت. «رو به قبله» فیلمی است که با لحنی طنزآمیز و ایده‌ای جذاب به چالش برخورد با شبکه‌های ماه‌واره‌ای می‌پردازد. حلقه‌ی نقد فیلم با حضور وحید امیرخانی، مجری-کارشناس سینمایی حلقه، محمدحسین ساعی و حسن حبیب‌زاده تشکیل شد که با پرسش و پاسخ حضار نیز هم‌راه بود.

دومین بخش جلسه نیز ارائه‌ی مجموعه آثار جلدسازی، اثر فاطمه اخوان بود. آثار چرم اخوان که به گفته‎‌ی وی برای پایان‌نامه مقطع کارشناسی کار شده بودند در بیرون از سالن هم به نمایش درآمدند. او مجموعه‌ی جلدسازی‌های خود را برای مصحف نهج البلاغه در نظر گرفته بود و با روی‌کردی ام‌روزی سعی در ساده سازی این هنر سنتی در جلدهای کتب ارزشمند دینی و ادبی داشت. حلقه تحلیل آثار اخوان، با حضور محبوبه شاکری به عنوان مجری-کارشناس، مجید زارع فعال عرصه جلدسازی و مجید فیضی‌راد کارشنالس ارشد هنر اسلامی و فعال عرصه جلدسازی و صحافی سنتی برگزار شد.

نشست‌های حلقه‌ی هنر از این پس به صورت ماهی یک بار برگزار خواهد شد..

 

دوباره حلقه هنر!

حلقه هنر در سال ۹۳ از خردادماه دوباره شروع به کار خواهد کرد. جلسه نخست ۲۸ خردادماه. این بار در سالن شهید جان‌بزرگی دانش‌کده هنرهای کاربردی دانش‌گاه هنر.

جلسه بیست‌ویکم حلقه هنر چهارشنبه بیست و هشت خردادماه ۹۳، با دو برنامه اصلی برگزار می‌گردد. نخست اکران فیلم کوتاه سینمایی روبه‌قبله ساخته امیرمهدی پوروزیری به همراه تحلیل و گفت‌گوی پیرامون اثر با حضور کارگردان اثر و تحلیل‌گران سینمایی حلقه هنر خواهد بود. در بخش دوم مجموعه جلدسازی‌های فاطمه اخوان با روی‌کردی الهامی از جلدهای دوره تیموری ویژه طراحی جلد مصحف شریف نهج‌البلاغه توسط هنرمند به نمایش درمی‌آید و با حضور کارشناسان حلقه هنر پیرامون آثار تحلیل و گفت‌گو می‌شود.